Τροφοδοσία οικιών & επιχειρήσεων

Η πρώτη οργανωμένη επιχείρηση τροφοδοσίας ιδρύθηκε το 1812, στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής, από τον Robert Bogle, ο οποίος και θεωρείται ο πατέρας του επαγγελματικού catering. Ο κλάδος άνθισε μετά τον 2ο Π.Π., καθώς οι επιχειρήσεις που προμήθευαν το στρατό βρήκαν νέες αγορές για τη διάθεση των προϊόντων τους.


Catering στο Σπίτι

Αν ο αριθμός των καλεσμένων σας είναι μικρός για τις αίθουσές μας, ή ο χώρος σας επαρκής και πιθανώς πιο κατάλληλος από αυτές, τότε μπορούμε να φέρουμε το ViewHall στο σπίτι σας! Με αυτόν τον τρόπο, κρατάτε μόνο τη χαρά της γιορτής σας, χωρίς το άγχος και την ταλαιπωρία της προετοιμασίας της.

Ονομαστικές εορτές και γενέθλια, επέτειος γάμου, ρεβεγιόν, απολυτήριο στρατού, ολοκλήρωση σπουδών, μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, και λοιποί προσωπικοί εορτασμοί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορεί κάποιος να καλέσει κόσμο στο σπίτι του. Αν το να «πάρετε κάτι απ' έξω» δεν αρμόζει στην περίσταση, το δε μαγείρεμα από εσάς είναι πρακτικά ανέφικτο, τότε δεν έχετε παρά να μας καλέσετε για να συζητήσουμε τις επιλογές σας. Είμαστε βέβαιοι πως θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Catering στο Γραφείο ή το Κατάστημα

Τα εγκαίνια (ή ανακαινίσεις) γραφείων και καταστημάτων είναι, κατά κάποιον τρόπο, το σήμα κατατεθέν του catering και η πιο γνώριμη έκφρασή του. Είναι ένα γεγονός στο οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν παραστεί μία τουλάχιστον φορά.

Ακριβώς επειδή είναι γνώριμο και οικείο, και υπάρχει εικόνα σύγκρισης και αναφοράς, το ViewHall πρωτοτυπεί με την ποιότητα και ποικιλία των εδεσμάτων του, τα μοναδικά γλυπτά από φρούτα και λαχανικά, και εν γένει τη συνολική του εικόνα όσον αφορά την παρουσίαση και το service. Προσπαθούμε πάντα να ταιριάζουμε τον εξοπλισμό μας με το χώρο σας, ώστε να φαινόμαστε σαν φυσική του επέκταση και όχι σαν κάτι πρόσθετο και ξένο.

Catering σε Γήπεδο ή Στάδιο

Οι μεγάλες εταιρείες συνηθίζουν να οργανώνουν τακτικά events ή/και να γιορτάζουν τις σημαντικότερες εορτές του χρόνου με το προσωπικό και τις οικογένειές τους. Όταν ο αριθμός των καλεσμένων ανέρχεται σε εκατοντάδες, ο φυσικός χώρος που μπορεί να τους φιλοξενήσει είναι ένα γήπεδο ή στάδιο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το catering είναι η πιο λογική επιλογή.

Το ViewHall διαθέτει 4 αίθουσες, συνολικής χωρητικότητας 1300 ατόμων, και δεν είναι λίγες οι φορές που κλείνονται και λειτουργούν ταυτόχρονα. Συνεπώς, είμαστε συνηθισμένοι σε πολυπληθείς εκδηλώσεις. Ακόμα και αν ο αριθμός των καλεσμένων σας ξεπερνά τη δική μας παραγωγή, είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να «επιστρατεύσουμε» κουζίνες και εξοπλισμό συνεργατών μας, ώστε να καλύψουμε το event αποτελεσματικά και χωρίς ελλείψεις.

Catering σε όλη την Ελλάδα

Ναι, το κάνουμε και αυτό! Είμαστε αρκετά οργανωμένοι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ταξιδέψουμε ως την άλλη άκρη της Ηπειρωτικής και Νησιώτικης Ελλάδας. Πολλές φορές είναι πιο πρακτικό (αλλά και οικονομικό) από το να κάνουν οι καλεσμένοι σας αυτό το ταξίδι. Εννοείται πως σε αυτές τις περιπτώσεις, το φαγητό ετοιμάζεται επί τόπου. Αν εσείς έχετε το χώρο, εμείς έχουμε τα μέσα!