«Ο γάμος της Κανά»

Από την αρχαιότητα, μία από της δημοφιλέστερες κοινωνικές εκδηλώσεις των Ελλήνων ήταν η συνάθροιση φίλων με σκοπό το φαγητό (συνεστίαση) και το ποτό (συμπόσιο). Οι αρχαίοι, μάλιστα, τα ξεχώριζαν τρώγοντας σχετικά λιτά γι αρχή, και στη συνέχεια ακολουθούσε κρασοκατάνυξη, η διάρκεια της οποίας ρυθμίζονταν από το ποσοστό αραίωσης του κρασιού με το νερό!


Δεξίωση Γάμου

Ο γάμος, το σημαντικότερο ίσως γεγονός στη ζωή μας, και παράλληλα μία από τις πλέον σύνθετες διαδικασίες, καθώς απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και συμβολή πλήθους οργανισμών και επιχειρήσεων, καθώς και του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Στη λίστα όλων αυτών των πραγμάτων, η αίθουσα δεξιώσεων είναι ταυτόχρονα στην πρώτη και την τελευταία θέση! Στην πρώτη, γιατί το ζευγάρι θα πρέπει να κλείσει την αίθουσα τη συγκεκριμένη ημερομηνία που επιθυμεί, συνήθως αρκετούς μήνες πριν. Στην τελευταία γιατί το μόνο που απομένει μετά τη δεξίωση, είναι ο μήνας του μέλιτος!

Η δεξίωση γάμου καλείται - και όχι αδίκως - η βασίλισσα των εκδηλώσεων. Είναι η εκδήλωση με τον φαντασμαγορικό στολισμό, το εξαίσιο φαγητό, την εντυπωσιακή τούρτα, τη μουσική και το χορό μέχρι πρωίας. Είναι η εκδήλωση όπου όλα πρέπει να είναι συντονισμένα και τέλεια, σαν κινηματογραφική υπερπαραγωγή! Είναι η εκδήλωση που καταξιώνει έναν χώρο σαν το ViewHall.

Δεξίωση Βάφτισης

Ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας (όταν φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να το εκτιμήσει), είναι οι φωτογραφίες και το video από την παραμυθένια δεξίωση της βάπτισής του. Μια ανεκτίμητη κληρονομιά, ορόσημο οικογενειακής ευτυχίας και μια από τις ομορφότερες αναμνήσεις σας!

Παιδικά Πάρτι

Τα παιδιά είναι οι πιο απαιτητικοί καλεσμένοι! Για να μπορέσεις να σταθείς στο ...ύψος τους, θα πρέπει τα πάντα να έχουν σχεδιαστεί με βάση τα δικά τους πρότυπα και τις δικές τους παραστάσεις. Πολύχρωμη διακόσμηση, παιχνίδια, φιγούρες από τους αγαπημένους τους ήρωες, και φυσικά επιλεγμένο φαγητό στις κατάλληλες λιλιπούτειες μερίδες!

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς

Δύο πολύ ξεχωριστές γιορτές που συνδυάζονται πάντα με λαμπερή ατμόσφαιρα, κέφι και καλή παρέα. Είναι οι μέρες που κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του. Τα ρεβεγιόν του ViewHall, με την καταπληκτική τους διακόσμηση, σας δίνουν την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινότητα για να αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας!