Με νού και φαντασία!

Λένε πως «ο έρωτας περνά από το στομάχι». Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αυτό αληθεύει, πιστεύουμε όμως ακράδαντα πως το φαγητό είναι καθοριστικής σημασίας όχι μόνο για σας και τους καλεσμένους σας, αλλά και για μας ως επιχείρηση. Πολλά μπορεί να παραβλέψει κανείς, όχι όμως το κακό και πρόχειρο φαγητό!


Πιστοποιημένη Διαχείριση Τροφίμων

Τόσο η διατήρηση όσο και η παρασκευή του φαγητού που σερβίρουμε, υπόκειται στους αυστηρότατους κανονισμούς του HACCP ISO-22000, με το οποίο είμαστε επίσημα πιστοποιημένοι. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει η παραμικρή δυσάρεστη παρενέργεια από την κατανάλωση του φαγητού μας.

Δημιουργικοί Σεφ

Όπως είναι γνωστό, στο (καλό) φαγητό πρέπει να συμμετέχουν όλες μας οι αισθήσεις. Συνεπώς, ένα πιάτο δεν αρκεί να είναι φρέσκο και υγιεινό. Θα πρέπει να είναι νόστιμο, ευπαρουσίαστο και ευωδιαστό. Γι αυτό φροντίζουν ο καταπληκτικοί μας σεφ, οι δημιουργίες των οποίων δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Πλούσιο Μενού με Επιλογές

Ανάλογα με το είδος της δεξίωσης ή εκδήλωσης που επιθυμείτε, υπάρχουν 3 βασικές κατηγορίες μενού (πέραν του ποτού υποδοχής), για να επιλέξετε:

  1. Μπουφέ
  2. Mixed Grill
  3. Σερβιριζόμενο

Σε κάθε κατηγορία αντιστοιχούν 10 πιάτα, στο δε «Σερβιριζόμενο» σας δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής από 20!

Διατροφικές Ιδιαιτερότητες

Τα παιδιά έχουν το δικό τους, ξεχωριστό μενού, ενώ φροντίζουμε για τις διατροφικές ιδιαιτερότητες των καλεσμένων σας, όπως αλλεργίες ή αποφυγή κατανάλωσης κρέατος (vegetarian). Επιπροσθέτως, με χαρά μας θα περιλάβουμε στο μενού και κάποιο τοπικιστικό πιάτο, όπως για παράδειγμα το γαμοπίλαφο Κρήτης.