Οτι χρειάζεται για μια άρτια εκδήλωση

Εμπνευσμένοι από τη γνωστή ρήση «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει», θα λέγαμε πως οι αίθουσες του ViewHall και δείχνουν αλλά και είναι άνετες, σύγχρονες, φιλικές και φυσικά πανέμορφες!


Στολισμός & Διακόσμηση

Ο στολισμός και διακόσμηση των αιθουσών μας, καθώς και η χωροταξική τους οργάνωση, είναι θέματα για τα οποία εμείς προτείνουμε και εσείς αποφασίζετε! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τόσο η κυρίως αίθουσα όσο και το lobby της, αλλά και το μπουφέ υποδοχής, είναι πράγματα για τα οποία έχετε τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Και τραπεζο-καθίσματα μπορούμε να αλλάξουμε προκειμένου η εκδήλωση να γίνει σύμφωνα με το γούστο σας!

Να σημειώσουμε δε πως, ο φωτισμός μας είναι τεχνολογίας LED, που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει ότι χρώμα θέλετε. Έτσι, μπορούμε να φωτίσουμε την αίθουσα στην αγαπημένη σας απόχρωση και να ταιριάξουμε κορδέλες και λοιπά διακοσμητικά στοιχεία, με αποτέλεσμα τίποτα λιγότερο από εκθαμβωτικό!

Video Projector

Όλες μας οι αίθουσες διαθέτουν βιντεοπροβολέα και κατάλληλη οθόνη, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά το δοκούν. Ανάλογα την εκδήλωση, μπορεί να είναι είναι ένα θαυμάσιο μέσο για να σπάσετε τον πάγο και να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα, ή απλά το απαραίτητο εργαλείο για την παρουσίασή σας.

Animateur για τα Παιδιά

Εάν στους καλεσμένους σας συγκαταλέγονται και παιδιά, μπορούμε να φροντίσουμε για την ψυχαγωγία τους (και ταυτόχρονα τη δική σας χαλάρωση) με τη βοήθεια επαγγελματία animateur. Η παρουσία του θα συμβάλλει στη μέγιστη ικανοποίηση των καλεσμένων σας, μικρών και μεγάλων!

Free Wi-Fi

Το internet είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, και δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το ViewHall. Το κτίριο καλύπτεται από Wi-Fi με ελεύθερη πρόσβαση.

Air Conditioning

Όλες μας οι αίθουσες είναι κλιματιζόμενες, με καινούρια και κατάλληλα συντηρημένη κεντρική εγκατάσταση, η οποία ρυθμίζεται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων. Έτσι, η θερμοκρασία είναι πάντοτε ευχάριστη χωρίς να προκαλεί δυσφορία.

WC για ΑμΕΑ

Εκτός από τα συμβατικά αποχωρητήρια ανδρών / γυναικών, οι αίθουσες μας διαθέτουν και ξεχωριστά, ειδικά διαμορφωμένα αποχωρητήρια για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Γεννήτρια Ρεύματος

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα μέσα της εκδήλωσης. Μπορεί, κυριολεκτικά, να την καταστρέψει. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε τεράστια ηλεκτρογεννήτρια η οποία φροντίζει για την απρόσκοπτη λειτουργία όχι μόνον του φωτισμού και των ηχητικών εγκαταστάσεων, αλλά και των ανελκυστήρων!

Ηχητικές Εγκαταστάσεις

Τα συστήματα ήχου στις αίθουσές μας είναι επαγγελματικά και μελετημένα έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στο χαρακτήρα των εκδηλώσεων που φιλοξενούν: Σε μια παρουσίαση χρειαζόμαστε καθαρή ενίσχυση της φωνής του ομιλητή, χωρίς βόμβους και παράσιτα. Σε ένα gala θα χρειαστούμε μια απαλή και ευχάριστη μουσική επένδυση. Στους δε χορούς, χρειαζόμαστε χαρακτηριστικά κέντρων διασκεδάσεως και clubs!

DJ / Μουσική κάλυψη

Μπορείτε να επιλέξετε DJ και ο εξοπλισμός μας είναι στη διάθεσή σας!

Πίστα Χορού

Ο χώρος για τους χορευτές της παρέας (!) διαμορφώνεται ελεύθερα με βάση τον αριθμό των καλεσμένων και τη διάταξη των τραπεζιών. Στις χωρητικότητες των αιθουσών, τις οποίες αναφέρουμε στην ιστοσελίδα μας, έχει προβλεφτεί και ένας μικρός χώρος για ...ελεύθερη έκφραση!