Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Ως μεσογειακός λαός, οι Έλληνες είμαστε επικοινωνιακοί και ανοιχτόκαρδοι, εκτιμώντας το (ειλικρινές) χαμόγελο και την καλή διάθεση. Στο ViewHall, λειτουργούμε με κώδικα συμπεριφοράς που δεν επιτρέπει να φέρουμε τους καλεσμένους σε δύσκολη θέση, εκθέτοντας με οποιονδήποτε τρόπο τον οικοδεσπότη. Έναν κώδικα ανθρώπινο, μα πρωτίστως επαγγελματικό!


Έμπειρο και Επικοινωνιακό Προσωπικό

Τόσο τα στελέχη όσο και το βοηθητικό προσωπικό του ViewHall είναι άτομα με πολύχρονη εμπειρία, που έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίζουν με τον πιο διακριτικό τρόπο τις αναπόφευκτες προκλήσεις που δημιουργούν οι κοινωνικές συναναστροφές.

Μιλάμε τη Γλώσσα σας

Η μητρική μας γλώσσα είναι τα Ελληνικά, μπορούμε όμως να συνεννοηθούμε άνετα και στα Αγγλικά. Αν παραστεί ανάγκη, μπορούμε να προσλάβουμε εξωτερικό συνεργάτη / μεταφραστή ώστε να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε καλεσμένους που δεν μπορούν να εκφραστούν σε μία από τις δύο αυτές γλώσσες.

Εκτεταμένο Κύκλωμα Συνεργατών

Καλύπτουμε πλήρως τις εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε, όχι μόνον σε επίπεδο χώρου και εστίασης, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο απαιτεί η ορθή τους προετοιμασία και η άρτια διεξαγωγή τους. Φωτογράφοι, DJ, μουσικοί, τυπογράφοι, ράφτες, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, ανθοπωλεία, κοσμηματοπωλεία, διάφορες βιοτεχνίες, κλπ, είναι παραδείγματα εξειδικευμένων επαγγελματιών και επιχειρήσεων με τους οποίους συνεργαζόμαστε και μπορούμε - εφόσον μας ζητηθεί - να σας προτείνουμε.