Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Οι πρώτες εντυπώσεις που αποκομίζουν οι καλεσμένοι σας, πριν ακόμη καταφθάσουν στο χώρο μας, προϊδεάζουν και προδιαθέτουν ευχάριστα, ώστε η βραδιά να κυλίσει όμορφα και απροβλημάτιστα. Άλλωστε, όπως λέει και ο σοφός λαός μας: «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»!


Εύκολη Πρόσβαση

Βρισκόμαστε επί της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή (ο δρόμος που οδηγεί στην Πάρνηθα), ~1 χλμ. από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Μεταμόρφωσης). Συνεπώς, η πρόσβαση στο χώρο μας είναι εύκολη και ασφαλής.

Valet Parking

Διαθέτουμε ιδιόκτητο parking 600 ατόμων, με υπεύθυνο στάθμευσης (valet), οι υπηρεσίες του οποίου περιλαμβάνονται στις τιμές μας. Έτσι, αποφεύγουμε την ταλαιπωρία, που μπορεί να επιφέρει αρνητικά σχόλια και κακή προδιάθεση, ειδικά σε περιόδους κακοκαιρίας.

Ηλεκτρονικό Check-in

Ο έλεγχος των καλεσμένων γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά - με τη βοήθεια της τεχνολογίας - αποφεύγοντας τις ουρές που προκαλούν δυσφορία και αμηχανία.

Μπουφές Υποδοχής

Τι πιο όμορφο και ζεστό από ένα πολύχρωμο μπουφέ υποδοχής, πλημμυρισμένο από welcome drinks και finger snacks (τα γνωστά καναπεδάκια);

Σήμανση Τραπεζιών

Οι καλεσμένοι σας πληροφορούνται κατά το check-in σχετικά με τον αριθμό του τραπεζιού τους, ο οποίος είναι ευδιάκριτος ακόμη και από την είσοδο. Επιπροσθέτως, η λίστα καθήμενων, ατομική ανά τραπέζι, δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις.